|
||
|
Ремонт та обслуговування Все про ремонт, підбір запчастин |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 |
Повідомлення: 33
Транспорт: Yamaha tmax500 2002
Подякував: 4
Отримав 0 подяк у 0 повідомленнях
|
![]()
Привіт. Всіх зі св'ятом Пасхи, добра, радості, і здоров' я вам)!
Таке питання.. Перестали повороти працювати і аварійка.. В чому може причина бути? Як перевірити реле поворотів і де воно знаходиться.? В мене ще пікалка (сигналізатор вкл. поворотника) підключена була до поворотів. Знімав морду, може щось пошкодилось, але все інше працює. Ще деколи горять повороти, як габарити.. Ще не поняв, чи воно так має бути. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Злой паласатый мух
Повідомлення: 4.615
Транспорт: Tmax 2002, з двигуном 2011 та інжектором
Подякував: 301
Отримав 710 подяк у 552 повідомленнях
|
![]()
Реле повоторов находится под хвостовым пластиком, над креплением выхлопной. Снимай, проверяй. В морде ничего относящегося к поворотам нет... разве что забыл разъемы на переднюю светотехнику подключить. Мог еще предохранитель сгореть, но если клаксон работает, то все норм.
У "японца", т.е. у модели для японского рынка, это нормально. Только гореть должны не "иногда", а "постоянно", когда не включен поворот/аварийка. Если у тебя нет габаритов в фарах - скорее всего твой случай.
![]() |
#3 |
|
![]()
В мене є габарити в фарах, стоять діодні лампочки, такі на пару діодів. Я вже поняв, про японські приколи з габаритами в поворотах). Таке враження, що вони в мене не завжди горіли, а деколи їх не було видно, при тому що обичні габарити працювали. А пищалку до чого тоді підключено? Десь в морді чути її.. Бо тепер включає на пульт повороту і вони на якусь мілісекунду моргають.взагалі не знаю, що то робиться.. Куда б подивитись спочатку?
Коли включити аварійка і потім запалювання, то чути просто один раз пік, а без аварійка як включати запалювання, то не пікає, значить пульти робочі. А.. Ну і тепер бачу, що габарити в фарах і поворотах горять, але включаєш поворот, то гаснуть, але повороти не працюють. Ще запрацював був правий поворот і сигналізатор пікав, а лівий далі не працював. Пару раз так було, знов правий тоже не працює.. Чудеса) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Злой паласатый мух
|
![]()
Значит у тебя европеец. Значит "иногда" оно у тебя гореть не должно. Что-то коротит.
Что у тебя куда подключено - я не знаю. Судя по всему, что-то накручено, и за чего оно у тебя и не работает. Я бы нашел, но я не могу сделать это дистанционно, мне нужно видеть... Потому, бери схему, мультиметр и ищи. Не знаешь как - едь к электрику. Судя потому, что ты пишешь, сам не найдешь. Скорее всего из-за пищалок и не работает - потому что их дилетант ставил.
![]() |
#5 |
|
![]()
Ми вже поняли, шо дєд який їздив, був трохи дилетантом). Хотя я тоже. Там біля руля ті всі фішки в кучі, і коли я назад збирав, вони терли при вивороті об пласмаску. В мене руль вже нештатний. Я їх там мотлошив, уложував, напевно і там шось нарушив. А може співпали. Після свят розберу морду, гляну. До того все чітко працювало
Востаннє редагував Ros1k: 19.04.2020 о 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Злой паласатый мух
|
![]()
Я не знаю твоего "деда", но я его уже ненавижу! :)
![]() |
#7 |
|
![]()
))). Тількищо проїхався, получається, що коли виключаю цей лівий поворот, який не працює, то в той момент стрілка спідометра на момент включення падає і піднімається. Напевно щось коротить чи що..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Злой паласатый мух
|
![]()
Ага, разбирайся.
![]() |
#9 |
|
![]()
Хтось знає, як перевірити реле поворотів?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Злой паласатый мух
|
![]()
Подключить последовательно с лампочкой к акуму.
Ну где-то так я и думал...
![]() |
#11 |
|
![]()
Ураааа!!) перерив весь скут. А причина - замкнула одна пищалка повороту, на тій стороні. Фіг його знає як так, вона ж була паралельно підключена до проводки лампочки поворотів на приборній панелі.. :/..
Короче за весь день сексу з тою проводкою, вже обезнадіяний думаю, ану знімлю нафік ту пищалку з проводки.. І чудо!) все запрацювало.. Якесь коротке замикання чогось йшло від тої фігнюшки китайської.. Ех.. А "ДЄД" ше юсб зарядку і вольт метр підключив)).. Востаннє редагував Ros1k: 20.04.2020 о 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|